Dyrk sammenholdet til Firmaidræt Open i Roskilde i 2024

Styrk fællesskabet på din arbejdsplads gennem aktive oplevelser. Meld jer på banen til Firmaidræt Open – idrætsstævnet for alle med hang til god stemning, sammenhold og sjove aktiviteter.

Dyrk sammenholdet – vær en del af en unik idrætsoplevelse
Brug én eller tre dage med dine kolleger til Firmaidræt Open i Roskilde – så rejser du med garanti hjem til med uforglemmelige minder i rygsækken efter en energifyldt event, der gør dig rigere på oplevelser – både på og uden for banen.

Hvert år mødes hundredvis af kolleger fra hele landet til Firmaidræt Open, der bliver afholdt i forskellige byer landet over. I år går turen til Roskilde den 7.—9. juni 2024, og her kan alle være med.

Vælg mellem hele 11 sjove aktiviteter. Både dem, der sender din puls i vejret og hvor sveden pibler frem på panden. Og dem, der kræver et koncentreret sind og et skarpt fokus 

Dét kan I forvente
Tager du dine kolleger med til Firmaidræt Open, kan I bl.a. se frem til:

  • Spændende aktiviteter, der passer til alle niveauer.
  • Idrætsoplevelser der styrker samarbejdet – og giver jer noget at tale om på arbejdspladsen
  • Netværksmuligheder – mød andre arbejdspladser, der også prioriterer at dyrke sjove og aktive oplevelser sammen.
Er det noget for din arbejdsplads? Så tag dine kolleger under armen – og skab uforglemmelige øjeblikke og styrk sammenholdet på arbejdspladsen på en helt ny måde. Og nu topper vi endda den hyggelige stævnestemning og -weekend med et brag af en aftenfest.
Læs mere

Gå ikke glip af et brag af en lørdag aften
Når lørdagens aktiviteter lakker mod enden og solen går ned, skruer vi nemlig op for feststemningen!

 Lørdag aften byder vi op til aftenfest – faktisk kan du vælge mellem to forskelle; nemlig ’Den store aftenfest’ og ’Den hyggelige aftenfest’, som begge holdes på ZBC Roskilde. 

Den store aftenfest – med plads til 300 glade deltagere – byder på 2-retters buffet, en DJ der sætter lyd på festen – og et fyldt dansegulv, der garanterer høj puls og svedige moves.

Er du til lidt mere afdæmpet aftenhygge og et lavere lydniveau? Så tag med til den hyggelige aftenfest, der – med plads til 150 deltagere – skaber de perfekte rammer for afslappet samvær og hyggelige samtaler over en smagfuld 3-rettes menu.

Læs alt om begge fester – herunder sted, menu, priser mm – her.

Varm op med os på Facebook
Mens du glæder dig til igen at dyrke sammenholdet til Firmaidræt Open, kan du varme op sammen med os 
 Firmaidræt Opens Facebook-side.
Så hop ind, og bliv en del af det digitale fællesskab sammen med os.  

Tilmelding Se tilmeldte
  • Dato 7. - 9. juni 2024
  • Tilmeldingsfrist 15. maj 2024 23:59
  • Sted Roskilde Kongres- og Idrætscenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde
  • Spar 20 %

    Tilmeld dig senest den 19. marts 2024 og spar 20 % på din aktivitetsdeltagelse.

Find din Firmaidræt Open-aktivitet

  • Badminton (8. juni 2024)
    Badminton (8. juni 2024)
    Grib din ketcher, slå til fjerbolden – og kast dig ud i en kollegial dyst i en hyggelig double-turnering i herre-, dame- og mix-rækken som begyndere/let øvede eller rutinerede/gode.
    Badminton (8. juni 2024)
  • Billard (8. og 9. juni 2024)
    Billard (8. og 9. juni 2024)
    Har du en rolig hånd og et nøjagtigt øjemål? Så meld dig på banen til vores hyggelige billard-turnering. Vi afholder en individuelturnering i en ramme, der sikrer jævnbyrdighed, spilletid og spænding – kampe der bliver mere og mere intense, som weekenden går.
    Billard (8. og 9. juni 2024)
  • Bowling (8. juni 2024)
    Bowling (8. juni 2024)
    Er du vild med at tage kegler på bowlingbanen? Så tag med til denne hyggelige parturnering (2-mandshold) i bowling.
    Bowling (8. juni 2024)
  • Dart  (8. juni 2024)
    Dart (8. juni 2024)
    Har du et koncentreret sind? Rammer du ofte Bulls Eye? Eller vil du gerne prøve kræfter med dart? Så tag med til vores dartstævne til Firmaidræt Open.
    Dart (8. juni 2024)
  • Fodbold (8. juni 2024)
    Fodbold (8. juni 2024)
    riblinger, imponerende detaljer, flotte mål – og highfives, selv hvis bolden ikke bliver sparket helt i kassen. Alt det vil du opleve til Firmaidræt Opens fodboldstævne.
    Fodbold (8. juni 2024)
  • Gokart (9. juni 2024)
    Gokart (9. juni 2024)
    Har du benzin i blodet? Så spring ud som racerkører, og giv den gas til gokart Firmaidræt Open sammen med en god kollega eller ven på Roskilde Racing Center.
    Gokart (9. juni 2024)
  • Golf (8. og 9. juni 2024)
    Golf (8. og 9. juni 2024)
    Tag med til et hyggeligt golfstævne på Greve Golfklub
    Golf (8. og 9. juni 2024)
  • Håndbold (8. juni 2024)
    Håndbold (8. juni 2024)
    Tag med til et sjovt håndbold-stævne – og giv den gas sammen med dine kolleger til intense kampe med super god stemning.
    Håndbold (8. juni 2024)
  • Padel (8. juni 2024)
    Padel (8. juni 2024)
    Giv den fuld gas på padelbanen – og tag dine padelspillende kolleger og venner med til et hyggeligt padelstævne med plads til alle.
    Padel (8. juni 2024)
  • Petanque  (7.-9. juni 2024)
    Petanque (7.-9. juni 2024)
    Kast grisen, indstil dit indre sigtekorn, og tag med til landets hyggeligste petanque-stævne til Firmaidræt Open, hvor vi spiller i et aflukket område på grusbanerne ved Darup Idrætsanlæg.
    Petanque (7.-9. juni 2024)
  • Pickleball (8.juni 2024)
    Pickleball (8.juni 2024)
    Pickleball-stævnet til Firmaidræt er for dig, uanset om du har været med fra starten eller lige sprunget på denne sjove idrætsgren – og uanset om du deltager med spillere fra din forening, din arbejdsplads eller med venner.
    Pickleball (8.juni 2024)

Har du spørgsmål til tilmeldingen? Så kontakt endelig Kathrine. Hun er klar til at hjælpe dig.

Kathrine Duus Christensen
Kathrine Duus Christensen
Administrativ medarbejder

Har du spørgsmål til Firmaidræt Open generelt? Så kontakt endelig stævneleder, Brian, der er klar til at svare på dine spørgsmål.

Brian York
Brian York
Udviklingskonsulent

Vil du have nyt om firmaidrætsfesten direkte i din indbakke?

Styrk sammenholdet til Firmaidræt Open

Nu har du og dine kollegaer chancen for en ægte ryste-sammen-dag (eller flere) fyldt med teambuilding og turneringer inden for 11 forskellige sportsgrene, når Dansk Firmaidræt inviterer virksomheder fra hele landet til Firmaidræt Open; et åbent idrætsstævne for alle slags arbejdspladser.

Tilmeld din arbejdsplads en af de sjove udendørs- eller indendørsturneringer, gå efter guldet i firmagolf, og nyd en eller flere dage i selskab med dine kollegaer på en sjov og anderledes måde. Det er ikke bare en god måde at få ekstra motion på, men kan også være et vigtigt led i at skabe bedre trivsel på arbejdspladsen.
Læs mere

Dyrk fællesskabet og øg trivslen gennem firmasport

Det er bevist igen og igen, at gode sociale relationer på arbejdspladsen skaber bedre trivsel. Det betyder ikke, at du skal hænge ud med dine kollegaer hver dag efter arbejde eller invitere dem til din fødselsdag. Men det at kende sine kollegaer giver et bedre fundament for et godt samarbejde og et godt miljø på arbejdspladsen.

Sport bringer vi mennesker sammen helt fra barnsben, når vi starter til håndbold, badminton, basket, volley eller floorball i den lokale sportsklub. Det at kæmpe sammen som et hold, uanset om det er på sportsbanen eller kontoret, kræver godt samarbejde, konstruktiv dialog, en holdbar strategi, en velovervejet rollefordeling og viden om hinandens styrker og svagheder.

Firmasport, hvad end det er indendørs fodboldstævne, badmintonturnering, firmabold eller en hel weekend til Firmaidræt Open, er altså ikke bare godt for sundheden, det er også godt for sammenholdet på arbejdspladsen. Og så kan det aldrig skade med lidt ekstra motion.

Slå jer løs til bl.a. golfturnering og firmafodbold

Til Firmaidræt Open kan du styrke sammenholdet med dine kollegaer gennem sjove og underholdende sportsaktiviteter fordelt over en eller flere dage – præcis som du kender det fra sportsstævner i de lokale sportsklubber. Du har måske selv været til fodboldstævne, håndboldstævne eller idrætsstævne som barn eller ung og oplevet fællesskabet, måske har du selv børn, der går i en lokal sportsforening. Det er en kæmpe gave socialt og sundhedsmæssigt, men giver også en masse gode erfaringer omkring sammenhold, holdånd og fairplay.

Til Firmaidræt Open er der discipliner for alle, både den slags aktiviteter, der giver høj puls og sved på panden, og dem, der kræver dyb koncentration og en rolig hånd. I kan f.eks. tilmelde jer den populære golfturnering eller slå jer løs til en omgang firmafodbold i den store fodboldturnering. Derudover kan I tilmelde jer aktiviteter som:

  • Dartturnering
  • Firmahåndbold
  • Firmabowling
  • Padel
  • Bike-event

Garvet eller grøn – alle kan være med i Firmaidræt Open-stævnerne

Måske sidder du og er bekymret for, om I mon er gode nok til at stille hold i en af de mange turneringer. Lad os slå det fast med det samme: Du behøver hverken være elitesportsudøver, professionel eller have 15 års fodbolderfaring for at deltage i Firmaidræt Open. Vi vægter fællesskabet højt, og i fællesskabet er der plads til alle, både de garvede og de grønne. Men vi blander os selvfølgelig ikke i, hvordan I sammensætter holdene. Vi ved nemlig også godt, at der sidder nogle derude, der bare ikke kan tåle at tabe ;-)

(Gen)oplev den gode stemning til Firmaidræt Open-weekenden

Når alle stævner er afholdt, samler vi alle, der kan og vil, til et brag af en weekend fyldt med endnu flere stævner og turneringer i fodbold, håndbold, badminton, padel, bowling og alle de andre sjove sportsgrene, I måske, måske ikke, allerede har deltaget i hen over foråret og sommeren. Her vrider vi det sidste ud af de mange ugers sjove konkurrencer og sociale højdepunkter, når Firmaidræt Open kulminerer i den helt store Firmaidræt Open-weekend.

Og så må vi ikke glemme det sociale højdepunkt; den store Firmaidræt Open-lørdagsfest, der både byder på dinner, DJ og dansegulv – og forhåbentlig en masse fede oplevelser med kollegaer fra nær og fjern.

Kom med til Danmarks fedeste idrætsstævne for virksomheder

Firmaidræt Open er ikke bare et idrætsstævne, der skal få folk op fra kontorstolene og ud at dyrke noget motion. Det handler om fællesskab, sammenhold og om at vise, at små initiativer kan gøre en stor forskel. Og vi hylder jer, uanset om I bare har lyst til at opstille et hold i en enkelt golfturnering, eller om I går all in og samler alle på arbejdspladsen til flere forskellige stævner.

På vores Facebook-side kan I finde information om kommende stævner og se stemningsbilleder fra tidligere år. Vi synes faktisk, de taler for sig selv.

Vi glæder os til at se jer til Firmaidræt Open – Danmarks fedeste idrætsstævne for virksomheder.